10 februari 2014

Djurens Rätt och kungligheter

"Djurens Rätt och kungligheter."
Fick se två filmer idag, av lite olika karaktär. Den första är en animerad film som Johanna, Hilma, Tove och Oliver från Östra Real N13e har gjort. Väldigt fin!


Den andra är två brittiska kungligheter som pratar om djur i det vilda. Lite mer stelt än filmen ovan. Och jag har nog ingen jättebra motivering till varför den publiceras här... men, men. Det är ju måndag, och måndagar kan behöva lite kunglig glans.PS. Det finns ett visst mått av ironi i något av det som är skrivet ovan.

PS2. Jag fick omedelbart svar på tal, av ingen annan än Morrisey:
"Morrissey kritiserar återigen det brittiska kungahusets jaktvanor. I ett öppet brev går den forne The Smiths-sångaren hårt an prins William, som nyligen höll ett tal om vikten av att skydda utrotningshotade djur.

Morrissey kritiserar återigen det brittiska kungahusets jaktvanor. I ett öppet brev går den forne The Smiths-sångaren hårt an prins William, som nyligen höll ett tal om vikten av att skydda utrotningshotade djur.

Talet hölls en dag innan prins William begav sig till Spanien på en jaktresa - något som väckt väckt vegetarianen Morrisseys vrede, uppger Pitchfork.

Stjärnan menar att prins William är en hycklare och "för dum för att inse att djur blir utrotningshotade på grund av jakt".

"Vi kan bara be till gud om att deras gevär exploderar i deras ansikten", skriver Morrissey i brevet."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.