2 juni 2014

Hammerfall rockar

"Hammerfall rockar."
Från Expressen/GT, en intervju med sångaren i Hammerfall Joacim Cans:
"Men trots ångesten berättar Cans att han känner sig i mycket bra form. Något som möjligen härleds till hans nyligen anammade livsstil - som vegetarian.

- Jag älskar kött men mår mycket bättre sedan jag slutade helt. Jag är piggare, har bättre hy, ja allt. Det där är viktigt, för det spelar roll för välmåendet. Och har du råd att köpa ekologiskt, då ska du fan köpa ekologiskt, säger Cans.

Just det är ett ämne som han och gitarristen Pontus Norgren brinner för. De berömmer de svenska handlarna som bojkottat danskt kött på grund av usel djurhållning. Och de båda hårdrockarna är väl insatta i problematiken.

- Det är väldigt bra. Många saker i Sverige är förbjudet i grisproduceringen, men okej i Danmark. Hur kan det då vara okej att vi säljer den? Jag förstår inte att folk kan äta den skiten. Det är skräp. Man blir förbannad när man pratar om det, säger Cans."

1 kommentar:

  1. Ännu en musiker som går i en bra riktning när det gäller matval. För övrigt är Hammerfall ett av de bästa band som finns inte minst på grund av att Cans är en så fantastiskt bra sångare, som förstås på grund av sin status i musikvärlden kommer att kunna påverka andra att välja djurvänlig mat.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.