30 juni 2014

Tillbaka i Almedalen

"Tillbaka i Almedalen."
För femte året i rad finns Djurens Rätt på plats i Visby för den omtalade Almedalsveckan. Eller genom riksorganisationen, med seminarier etc. ska tilläggas, vi har varit på plats tidigare bl.a. genom våra duktiga lokalt aktiva här på ön.

På vägen till ICA för att handla frukost gick vi förbi en stor mur. Vem hade en aning om att det fanns en sådan i Visby?!?
Men hur som helst - nu är vi tillbaka igen, och vi har tre event på programmet:

Mingel med pälskampanjtema (på måndagskvällen): www.facebook.com/events/686045891443725

Seminarium om djurskyddskrav vid offentlig upphandling (på tisdag): www.facebook.com/events/689660761094573

Politikerdebatt om djurfrågor (på onsdag): www.facebook.com/events/1486091964953188 

Naturligtvis kommer vi också att finnas på plats på Visbys gator för att prata djurrätt. Hoppas vi ses! Följ gärna vad vi gör på Facebook, på Twitter och på Instagram.

Om du är på plats, använd gärna vår "Vego i Almedalen"-guide: http://djurensratt.blogspot.se/2014/06/vego-i-almedalen.html

Tänkte som brukligt försöka avsluta varje dag med ett blogginlägg för att sammanfatta dagens aktiviteter. Almedalsveckan är ju ett spektakel som är både fascinerande och lite galet, så det finns vanligtvis mycket att sammanfatta.

Kan också tillägga att jag leder kändisligan i tävlingen mot min kollega Hanna. Vår förbundsordförande Camilla och vår pälsfrågeansvariga Camilla deltar också, men de är helt värdelösa.

Tack och hej för nu.

1 kommentar:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.