11 mars 2009

Sexiga vegetarianer

Sedan ett par år arrangerar PETA (jag vet, jag borde få en krona för varje gång jag nämner dem) en tävling om vem som är Europas sexigaste vegetarian. Jag gillar mycket PETA gör, men denna tävling gillar jag inte. Men jag kan ju ändå inte undanhålla er dessa två "reklamfilmer" för Sveriges bidrag i tävlingen, Ludvig Lindström - en fd. kollega på Djurens Rätt. Håll till godo.



11 kommentarer:

  1. men please.. Bara är ett lamt försök att få människor tycka det är inne eller coolt att vara vegetarian. Bättre att fokusera på anledningen till att folk tagit beslutet att sluta äta kött!

    SvaraRadera
  2. Håller med. Det är därför jag inte gillar tävlingen.

    SvaraRadera
  3. Jag brukar gilla PETA, jag tycker deras kampanjer är roliga och uppfinninngsrika, och uppenbarligen lyckas de i alla fall dra uppmärksamhet till sig. Den här gången tycker jag dock att det blev lite för mycket. Visst kan man anspela på sex för att göra sin röst hörd, men inte så att dränker hela budskapet. Gillar deras kampanjbilder mot päls med halvnakna kändisar betydligt bättre.

    SvaraRadera
  4. Det här är verkligen pinsamt. Hua! Han är dessutom inte ens särskilt snygg.

    SvaraRadera
  5. Jag tycker det är lite roligt. Det blir som ett avbrott i vårt arbete för djuren. Fast det är ändå ett arbete för djuren. Bra ju!

    SvaraRadera
  6. Gammal gubbe ju!

    SvaraRadera
  7. inte på tal om sexiga vegetarianer, men en hemsk dagsnyhet: http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=33782&a=1477144&lid=puff_1477144&lpos=rubrik

    SvaraRadera
  8. Hej!
    Kul att jag hittade din blogg. så bra du skriver! Har lagt till den i min blogglista över favoritbloggar.
    Är själv medlem i Djurens rätt sedan 80-talet. Vi kämpade för Djurskyddsmyndigheten-som lades ner och för förbud mot minkuppfödning - och där föll vi på målsnöret. När jag igår såg en film från ett labb i USA (Aftonbladets webbTV) så kände jag att jag måste börja kämpa igen.
    Mvh
    Cathrine

    SvaraRadera
  9. Jag tycker att det är en rolig tävling.. :) det behövs lite mer oseriösa aktiviteter bland allt de allvarliga (men viktiga). Och klart han är sexig !

    SvaraRadera
  10. Cathrine, kul att du hittade hit! Och att du hängt med sedan 80-talet, diverse motgångar till trots!

    SvaraRadera
  11. Detta tycker jag är en förfärlig video. ''Sexiga Vegetarianer'' Kanske det vore smartare att visa varför man ska vara det och hur mycket det är hälsosamare för kroppen!
    Det skulle ha sålt mer om t.e.x En ung vacker tjej med rött hår och stora gröna ögon mycket vältränad som dök in i en frisk fräch grönsaks affär som smakade på krispiga paprikan. Och sen i en annan del såg man en fet tjej med bara kött i handen och kanske lite rinande blod från munen, haha då hade det verkligen blivit en heder, men här får det mig bara att säga nej. Jag beundrar PEAT och älskar djur men den här videon med den stripiga tjejen är HELT KASS!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.