1 april 2012

Kommer ni ihåg Michael Vick?

"Kommer ni ihåg Michael Vick - den värsta av de värsta?"

5 kommentarer:

 1. Såg i Stockholms Fria att det är nytt bråk inom föreningen. Ska ni aldrig sluta bråka med varandra? Nu har visst 25% av personalen slutat sedan i höstas och 10% av medlemmarna har visst lämnat föreningen under det sista året/åren.

  Håller skutan på att sjunka helt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det hoppas jag :) Det finns ju alltid två sidor av ett mynt, och denna gång tycker jag artikeln missade ett par saker. Men det är som det är, alla har rätt till sin version av verkligheten.

   Organisationen höjde medlemsavgiften för ett tag sedan, då blir det alltid ett tapp avseende medlemmar. Så det tror jag är förklaringen till den siffran, vi får se vad det landar på till årsskiftet. Och å andra sidan fortsätter vi vara största organisation på Facebook med snart 150 000 fans, och att omvandla "intressenter" till medlemmar är ju utmaning för alla organisationer. Potentialen finns onekligen där.

   Så nej, jag upplever inte att skutan sjunker. Och förhoppningsvis blir det lugn och ro med nya chefredaktören på tidningen.

   Radera
  2. Tack för svar. Jag reagerar kraftigt på sista meningen. Det är ofta inte en person som är orsaken till bråk.
   Efter att ha läst artikeln i Stockholms Fria och andra artiklar på nätet så verkar det bättre att lyfta bort förbundsordföranden och verksamhetschefen från skutan. Är ens hälften av det som stått att läsa sant så är det fruktansvärt illa.

   Jag tackar i alla fall för mig nu.

   Radera
  3. Oj, i så fall tycker jag du överreagerar, för det var inte alls så jag menade. Det var mest ett konstaterande om att jag hoppas på lugn och ro för organisationen, inte något om vem som är orsak till vad.

   Radera
  4. Men hur du läste det är kanske inte helt galet, när jag läser det igen... Slarvigt formulerat av mig.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.