21 oktober 2013

Skit i det - du kan bli vegetarian ändå

"Skit i det - du kan bli vegetarian ändå." 
Det här gjorde mig glad att lyssna på: http://sverigesradio.se/sida/play.aspx?ljud=4734251

3 kommentarer:

 1. Det här gjorde mig irriterad att lyssna på... Varför blir du glad över att lyssna på någon som säger att hon skiter i djuren? Hon är ju lika smakorienterad som vilken köttätare som helst, kan vakna upp imorgon och smaka kött och bestämma sig för att det är gott helt plötsligt och då var det slut på vegetarianismen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst - även om jag träffat på en annan etisk vegan som också saknat upp och insett att det var gott helt plötsligt. Men mest gjorde det mig glad eftersom jag blir glad av att höra på olika ingångar till att välja vego, att jag blir glad av personer som väljer att äta vegetariskt som gör det med andra förutsättningar än andra. I min värld har "Umeå och veganer" varit lite av en förebild, för henne verkar det vara tvärtom. det tyckte jag var kul.

   Radera
  2. Hej anonym! Jag håller med Peter. Det var en finurlig och rolig radiokrönika. Jag tror Sonja valde en lite ovanlig infallsvinkel till ämnet. Vilket är jättebra. Det är underbart att det finns fler ingångar som finns till veg*anismen. Det finns nog fler som går och väntar på att ta steget men inte känner att det är för dom på något vagt sätt. Som Sonja klokt säger: skit i det - du kan bli vegetarian ändå.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.