29 oktober 2013

The Future med Jenny Wilson

"The Future med Jenny Wilson."
Popartisten Jenny Wilson har släppt videon till låten "The Future", den första singeln från hennes fjärde album "DEMAND THE IMPOSSBLE!" (som släpps den 7 november). Videon är regisserad av Jenny Wilson och Daniel Wirtberg.


I pressutskicket förklaras bakgrunden till videon: "Alla vet att vi påverkas starkt av det som händer omkring oss i världen. Varje dag matas vi med dåliga nyheter om jordens förstörelse och livsmedelsindustrins minst sagt obarmhärtiga sätt att hantera djur. Jenny Wilsons video samlar krafttag och peppar oss till protest. Det är inte bara en musikvideo. Det är en röst som vill bli hörd och genom att sprida den här rösten i media kan vi balansera upp den hopplösa känslan som ofta infinner sig med alla dåliga nyheter. Här är en god nyhet – värd att spridas – som bidrar till peppning till alla människors gemensamma mål: en bättre värld."

2 kommentarer:

  1. Låten, kvinnan, handklappet och bilderna peppade mig så mkt när jag såg denna video att jag som har varit lakto-vegetarian/vegatrian i ca 20 år nu har ätit vegan-mat i totalt elva dagar. Jag kanske inte kommer att vara vegan alla dagar/år, men definitivt i en mycket större utsträckning än tidigare. Inspirerande!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ulla-Marie Nilsson: Hurra! Bra! JA! Peppen!

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.