31 oktober 2008

Tjuvjakt

Så här tycker jag:

Nämns tjuvjakt så går tankarna genast till organisationen Svenska Jägareförbundet. Där finns sympatisörer som agerar på ett sätt som får många att tänka på organisationen som en förskola för samhällsfientliga.

(Eller tycker ni att jag hårddrar det en aning?)

6 kommentarer:

  1. Jägare är krigsskadade påhejade av media som kallar jakten fritidsintresse och folknöje och glorifierar jägare (kvinnliga och unga bl.a.) Massmedia är inte intesserade av att björnjakten som gick av stapeln i år var tredje olagliga jakten som dom tillät från naturvårdsverket. Dom går ut med rena lögnerna vad beträffar population och vägrar att svara på var dom får sina uppgifter ifrån.
    eu-direktiv beträffande skyddade djur deffinierar "gynnsam bevarandestatus " som att björnens utbredningsområde inte får minska men gärna öka vilket betyder att björnen inte kan breda ut sig i sitt naturliga utbredningsområde utan att först avlägsnas från områden där den redan lever. Vilket är precis vad naturvårdsverket sysslar med för dom säger att björnen ska få breda ut sig i sitt utbredningsområde. Om inte detta är medvetna falska beslutsfattare så har inte jag någon deffinition på det. Jag är chockad av allt motstånd jag stött på i mitt försök att stoppa björnjakten, polisen vill inte ingripa mot illegal jakt (illegal betyder väl olaglig?).Min polisanmälan mot naturvårdsverket skickas runt mellan polisstationer trotts att de har egna utredare. De vill alltså inte utreda min polisanmälan. Så ere. Gud ska veta att jag blir hatisk av detta omöjliga system.
    Har du lust att kommunicera så har jag adress: carljohan.sahlstrm@gmail

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  5. Hej! Hittat hit efter att sökt efter en lista över klädkedjor mm som inte använder päls. Hittar ingen info om det på hemsidan.. Är biolog som bloggar om en min av viktigt strunt oh biologrelaterade ämnen och vill gärna skriva om pälsrelaterade frågor. Har ni någon lista över klädkedjor mm som inte använder päls? Tack för en bra blogg. Mvh Sandra

    SvaraRadera
  6. Sandra, välkommen hit! Kika in på www.palsfrihandel.se, där finns alla de företag som inte säljer kläder med päls på.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.