22 maj 2009

Stämman dag två - högst personliga reflektioner så här långt

  • Snart avslutas förmiddagens första workshop, om nätaktivism. Vår målsättning är att det ska bli Djurens Rätt man refererar till när det gäller nätaktivism, inte Barack Obamas valkampanj. Så håll i hatten där ute.
  • I lokalen brevid pågår en workshop om skolpresentationer, som min kollega Elin bevakar.
  • Stämmolokalen på konferensanläggningen Brofästet är bland de bättre stämmolokalerna Djurens Rätt varit i. Luftigt, svalt och gott om plats. Och trådlös uppkoppling, tack och lov.
  • Större delen av stämmodeltagarna bor på hotell- och vandrarhemmet Svanen. Med tanke på avstånden mellan centrala Kalmar - Svanen - Brofästet så har detta möjlighet att bli den stämma där jag slår rekord i antal gångna meter.
  • Jag har inte haft möjligheten att gå dit själv ännu, men det ryktas om att Restaurang Mamas & Papas på Kaggensgatan 1 är stället som gäller om vi pratar vegomat i Kalmar.
  • Det här är min elfte riksstämma och det är lika roligt varje gång en stämma inleds. Stämman är, som vi brukar säga, organisationens högsta beslutande organ, men det är också fyra händelserika dagar som sätter fart på organistionen för verksamhetsåret som kommer. Personligen är det ett tillfälle ladda upp batterierna, träffa vänner och kollegor från runt om i Sverige, bygga upp lager med inspiration till kalla höstdagar och att äta delikat veganmat, inte minst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.