1 september 2009

Systerbloggar

Denna blogg är inte ensam representant för Djurens Rätt i det hav av bloggar som brukar kallas bloggosfären (och som, om jag får svära i kyrkan, innehåller massvis med fantastiska vegobloggar men alldeles för få bloggar om djurrätt överlag). Så om du tycker att jag uppdaterar denna blogg alldeles för sällan rekommenderar jag vamt att ett besök på någon av bloggarna nedan. Där får du reda på vad andra inom Djurens Rätt tycker, tänker och har för sig.
  • Djurens Rätt Gävle - Sandviken. Maria och Märi bloggar från en plats ett par mil norr om denna blogg. Tisdagen den 1 september kl. 18:30 är det dags höstens första möte. Inte missa.
  • Ungdomsgruppen i Djurens Rätt Göteborg. Ett ännu nyare tillskott till bloggosfären är denna blogg, från ungdomsgruppen i Göteborg. Följ vad Anahita med fler har för sig på bästkusten.
  • Sommarturnébloggen. När vi inte hänger på stranden under sommaren hänger vi naturligtvis på sommarturnéns blogg.

Bloggar så som Djurens Rätt Örebro och Nya brillor, där Jenny från Göteborgsavdelningen funderar på det här med djurrätt och budskap, har inte uppdaterats på ett tag. Vi väntar med spänning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.