29 maj 2012

BREAKING NEWS: Elefanter på rymmen i Göteborg!

Jösses, det är ett par elefanter från en cirkus på rymmen i Göteborg!! Fram med kameran, och den perfekta tidningsartikeln!


Lite underligt bara att detta händer varje sommar - och att man får 167 000 träffar på Google om man söker på "elefanter rymmen". Och lite underligt att det "bara händer", när en del i "god djurhållning" rimligen borde vara att kunna kontrollera de djur man håller, så att de inte orsakar skada för sig själva och för omgivningen.

Eller egentligen inte underligt alls. För det är såklart inga elefanter på rymmen, utan bara ett cyniskt och billigt PR-trick, som vi går på, varje gång. Eller väljer att gå på, eftersom det är lite lagom roligt. Och elefanterna, de får vandra runt ett tag och vara reklamskyltar i cirkusens biljettförsäljningkampanj. Hej hopp.

1 kommentar:

  1. Förlåt min franska, men fan vad jag hatar människor ibland. De använder elefanten inte bara som underhållning utan som en reklamprodukt också. Hoppas cirkusar med djur blir förbjudna i Sverige. Man skäms över att vara människa!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.