1 juli 2013

Almedalen dag 1 (för Djurens Rätt)

"Almedalen dag 1 (för Djurens Rätt)." 

Lite kort om vår första dag i Almedalen. Den började 05.00, och slutar om ett tag... Vi håll på att glömma en väska med material på färjan (men säg det inte till någon, vi vill gärna inte framstå som slarvliga).

Först på programmet i seminarierväg var ett med Svenskt Kött som handlade om kossor och köttskatt. Och mer köttskatt än kossor. Fredrik Hedenus från Chalmers fick ta kampen om köttskatten, ett ämne som uppenbarligen är ganska svårt att förstå.

Senare var vi på plats på Djurskyddet Sveriges seminarium om hemlösa katter, vilket inte var så välbesökt som man skulle önska - och tack vare högskolans ¤=)"/#¤)=-nätverk så blev det ingen livestream, vilket vi skulle stå för. Men problemet ska vara löst till på onsdag (ta i trä) då vi sänder fler seminarier live (ta i trä igen).

Under en väldigt solig och skön måndagskväll gjorde Minkaela stor succé på Visbys gator, bland stora som små. Att stå med en stor mink har samma funktion på en väldig massa olika människor som en gigantisk magnet skulle ha. Den som var i Minkaela denna kväll var.... haha, jag bara skojade - Minkaela är Minkaela såklart, det är ingen där i.

Nu luktar det kokosgryta och ris från vårt gemensamma kök, så jag ska ta och bege mig ditåt. På återhörande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.