9 december 2011

Ny bok från Per Jensen under 2012

Etologbekantingen Per Jensen meddelar via Twitter att han kommer ut med en ny bok under 2012, med den preliminära titeln "Hur mår djuren":
"Varför behövs boken? Jag tror att flertalet svenskar inte känner till att det finns t ex suggpooler, mjölkningsrobotar eller inredda hönsburar. Branchen gör sitt bästa för att vi ska tro att alla kor går på bete, bönder är unga, snygga kvinnor som gillar att rida på kor (du har väl sett mjölkreklamen?) och att slaktkycklingarna går och pickar i allsköns ro. Djurskyddsaktivister gör vad de kan för att vi ska tro att flertalet bönder plågar sina djur, grisarna ligger och dör och blir uppätna av sina boxkamrater och kycklingarna är mer eller mindre förlamade av benlidanden. Här behövs upplysning, objektivitet, men också personliga reflektioner."
What?? Är inte alla bönder unga snygga kvinnor som gillar att rida på kor?? Måste kanske börja kolla på "Bonde söker fru" trots allt...

Ska bli en intressant bok att läsa i oktober-november 2011.

1 kommentar:

  1. "What?? Är inte alla bönder unga snygga kvinnor som gillar att rida på kor?? Måste kanske börja kolla på "Bonde söker fru" trots allt..."

    hahahaha! Gud va roligt!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.