25 juni 2007

Behöver du idoler? Vi har tre förslag!

På Djurens Rätts webbplats kan du just nu bli Djurfadder (a.k.a. medlem via autogiro i Sveriges största djurrättsorganisation) OCH få en skiva med Universal Poplab, Svenska Akademien eller Äkta Kärlek.

Universal Poplab spelar synthpop som, enligt en recensent, kommer att få dig att hoppa upp och dansa även då du ligger däckad av vinterkräksjukan. Frontas av allas vår favoritvegan Christer i Sveriges Radio P3. Spåret ”Vampire in you” aspirerar på att bli en modern djurrättsklassiker.
http://www.universalpoplab.com/

Svenska Akademin är Sveriges reggaefavoriter #1. Har knäckt allt motstånd de senaste åren. Spelas överallt. Spelar överallt. Kanske snart i en cd-spelare nära dig?
http://www.svenskaakademin.just.nu/

Ta en dos hiphop, en dos elektroniskt, blanda i lite reggae och vips så får du Äkta Kärlek, en duo som kommer att ta Sverige med storm. Att de står på djurens sida gör dessutom att varenda ton låter ännu bättre!
http://www.aktakarlek.se/

Dessa tre musikaliska sammanslutningar förtjänar en stor eloge, ett gäng dagens rosor och en bamsekram för att de ställer upp för djuren på detta sätt. Du kan också ställa upp för djuren, och samtidigt få en cd-skiva att spela sönder i sommar. Klicka här för ta reda på hur du gör!

Bilden: Universal Poplab spelar på Djurens Rätts och Charity Internationals välgörenhetsevenemang den 16 februari på klubb Deep i Malmö. Fotograferade gjorde John Cristiansson.

Detta inlägg hade inte kommmit till utan hjälp av Benny Andersson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.