1 juni 2007

Vegomässan


Allt om Stockholm har idag en intervju med Lina Flyrén, journalist på Djurens Rätts medlemstidning, som tillsammans med Djurrättsalliansen arrangerar Vegomässan i helgen.

Läs intervjun här

Nu på lördag den 2 juni klockan 10-17 hålls Vegomässan i Fältöverstens lokaler på Valhallavägen 148, Tunnelbana Karlaplan. Vegomässan ger dig möjligheten att utforska en helt ny värld av smaker och inspiration. En massa företag, restauranger och organisationer kommer att finnas på plats och bjuda på allt från veganska semlor och bakelser till vegansk landgång.

Programmet är fullspäckat med föredrag, matlagning inför publik och filmvisningar. Bland annat visas filmerna "Earthlings" och "Smaken av hund" och Lisa Gålmark, författare till "Vadå vegan?", kommer att hålla ett föredrag om köttets påverkan på klimatet.

Alla som har vägarna förbi Stockholm i helgen borde kika in på Vegomässan och frossa i utbudet av vegoprodukter. Djurens Rätt kommer självklart att finnas på plats med ett informationsbord, och är dessutom en av sponsorerna till mässan.

1 kommentar:

  1. Mässan var makalös! Det var det bästa, det bästa jag har sätt!!!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.