25 september 2011

Succéaktig lördag på bokmässan i Göteborg - välkommen till en lika bra söndag

Gårdagen blev en fantastisk dag för Djurens Rätt på bokmässan (faktiskt tre gånger så bra som lördagen under förra årets Bok- & Biblioteksmässan i Göteborg)!

Sista dagen på mässan har precis inletts, och vi har ett fullspäckat program hela dagen. I monter A03:62 får du kl. 12 veta mer om webbtidningen Pinto och kl. 15 är det återigen dags för kakfest. Kl. 11-12 har du möjlighet att bli Djurfadder och få en present, men dagens höjdpunkt inleds kl. 13.30 då vi, tillsammans med Karneval förlag, arrangerar ett seminarium med författaren Pelle Strindlund. Mer info om seminariet finns på http://www.bok-bibliotek.se/sv/program/program-2011/?eventid=5407. Från kl. 14.15 finns Pelle Strindlund på plats i Djurens Rätts monter för att signera boken "Jordens herrar".

Full rulle med andra ord. Välkommen förbi till Djurens Rätts sista dag på bokmässan i Göteborg!

4 kommentarer:

  1. Hur mäter man braigheten på mässan?

    SvaraRadera
  2. Går naturligtvis att mäta på olika sätt, denna gången utgick jag/vi från hur mycket material vi sålde (böcker, tidningar, kalender osv.) jämfört med förra året.

    SvaraRadera
  3. Det var dessutom ännu fler än vanligt som valde att bli medlem i Djurens Rätt, om man jämför med tidigare bokmässor :) Tjohej vad bra!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.