2 oktober 2011

Personlig hygien

"Det är inte lätt att var runt vegetarianer och er stank heller.. Varför duschar ni inte? På vilket sätt är det djurförtryckande att sköta sin hygien?"

Denna kommentar dök upp på ett tidigare inlägg, tyckte det var roligt och värt lite extra uppmärksamhet. Till saken hör att jag varit sjuk ett par dagar och lunkat runt hemma, orakad och oduschad. Mer vego än så blir det inte!

11 kommentarer:

 1. haha xD asså vissa är så desperata att dem måste hitta på nåt sjukt argument till att få hata vegosar.. X) fick själv en kommentar igår:

  "När ska vegeterianer och veganer sluta med sitt behov av att äta köttliknande produkter, såsom soyakorv? Gör som frukterianerna och skapa ett helt nytt sätt att äta. Vill du ta avstånd från köttet så köp för fan produkter som inte ens har samma namn som från köttindustrin. Äta kakan och ha den kvar går inte."

  SUCK.

  SvaraRadera
 2. Ja, Laks, som alla vet är ju äpplet en mycket modernare uppfinning än sojakorven. Vem visste, fram till för några år sedan, att äpplen gick att äta? Fruktarianerna är verkligen revolutionerande i sin gastronomi :-)

  SvaraRadera
 3. Hihihi! Vilken lirare!

  Laks: det är så lustigt hur folk tänker. Miljarder djur skadas och dödas. Men det viktiga är vilken geometrisk form och vilket namn ersättningsprodukterna har? GAH! Visa personen ett videoklipp från djurindustrier - han eller hon har uppenbarligen inte tagit in vad som pågår.

  SvaraRadera
 4. Jag kan själv tycka att det känns fel att säga "sojafärs" och "sojakorv" men själva orden "färs" och "korv" syftar väl snarare på ur produkten ser ut snarare än vad den är gjord av? Eller? Visst kan man göra en sojakorv som liknar ett pepparkakshus men frågan är ju listig man måste vara för att få ner det i ett korvbröd. :)

  SvaraRadera
 5. SOFIE - Jag sa köttfärs och köttbullar ett bra tag efter att jag blivit vegetarian. Men nu säger jag bara bullar, färs osv... Det handlar ju egentligen om formen, eller, tycker jag iaf :)

  SvaraRadera
 6. Sofie och Laks, absolut - färs och korv beskriver formen! Håller med.

  SvaraRadera
 7. Hahahahaha! Vänta lite. Ehm. Haha. Hahahaha.

  Vilka fördomar folk har egentligen. Ibland väldigt lustiga sådana.

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.