7 februari 2012

Djurens Rätt pratar djurcirkus i P4

"Vår ordförande Camilla Björkbom var idag med i programmet P4 Extra och pratade djurcirkusar."
Programmet kan du lyssna på här, och där har du även möjlighet att diskutera ämnet vidare med andra lyssnare.

4 kommentarer:

 1. Hatar att cirkusens turnéledare påstod att djuren bara förökar sig om de mår bra... Man kan bli gravid även om man mår skit.

  SvaraRadera
 2. Det här tycker jag på sätt och vis är alla föräldrars fel. När det var en cirkus på Gärdet i somras sprang en pappa efter/före showen hysteriskt in och fotade sin dotter tillsammans med en elefant med sin mobiltelefon och lade stolt ut den på Facebook. Barnen förstår ju inte att djuren inte mår bra. Alla pappor som gör så borde informeras om vad de egentligen håller på med.

  SvaraRadera
 3. Vi har tidigare diskuterat att Camilla inte gör bra ifrån sig i media. Jag tänker att det är viktigt att Djurens Rätt företräds i media av en person som kan attrahera nya medlemmar, särskilt nu när vi visst tappar en massa.
  Jag tycker att vi borde ha en annan person som företräder oss i media. Jag tänker att det också kan vara bra, att allt fokus inte hamnar på en person. Det är omöjligt för någon att vara bra på allt.

  SvaraRadera
 4. Har vi? Jag tycker hon är strålande bra i media. Men naturligtvis kan man ha olika uppfattningar om vad som är bra eller dåligt, det finns säkert ingen som tilltalar alla.

  Det finns säkert fördelar och nackdelar med fokus på en person. Men jag skulle hävda att de flesta organisationer jobbar för att få fokus på just en person, eftersom möjligheten att profilera organisationen och personen blir desto större då, jämfört med om det är olika ansikten i tv-rutan varje gång Djurens Rätt är där.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.