28 februari 2012

Man kan ju undra...

"Coca-Cola spanar på PETA. Och en vegetarian i Karlavagnen. Vart är världen på väg?"
WikiLeaks är i farten, och bland dokumenten framgår tydligen att Coca-Cola är orsaken till att amerikanska FBI spanade på djurrättsorganisationen PETA inför OS i Vancouver 2010. Det låter ju nästan en saga för god för att vara sann. Om den inte var sann. Vilket man ju får anta att den är. Enligt vad man kunna läsa var Coca-Cola - stor sponsor till OS 2010 - rädda för att PETA skulle ställa till med något spektakel med anledning av Kanadas säljakt.

Det märkligaste av allt är väl varför Coca-Cola får igenom en sådan grej? Vissa företag har uppenbarligen möjligheten att "få saker gjorda". Undrar om Djurens Rätt skulle kunna få SÄPO att spana på Scan? Vi misstänker att de gör något som inte är bra. Skulle inte se bra ut inför Vasaloppet 2011.

Och när vi ändå är igång och funderar på saker - den ivrige vegetarian Peter Wahbeck blir ny programledare i P4-programmet Karlavagnen. Två veganer i Big Brother (även om jag tror en har hoppat av?), och nu en grönsaksätare i hela Sveriges kvällsradiokanal. Vart är världen på väg??

6 kommentarer:

 1. De fantastiska radiopladdrarna i P3 Christer & Morgan är dessutom veganer.

  SvaraRadera
 2. Just ja, det har du ju helt rätt i. Det tar aldrig slut! :)

  SvaraRadera
 3. Hihi, du skriver så kul. Blir glad av att läsa dina ironiska texter.

  SvaraRadera
 4. Jag håller med Camilla!
  Alltid bra skrivet på bloggen med mycket fakta, men med en "vegansk knorr" och lite ironi och träffande synpunkter.

  SvaraRadera
 5. Så ivrig blev du så du ändrade namn på Peter Wahlbeck.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.