16 mars 2012

What's up Sweden?

"Världens snurrar uppenbarligen inte runt Strasbourg (även om det kan kännas så när man är där)."
Det har varit tyst här ett par dagar - vilket beror på att undertecknad varit på resa till Strasbourg under tre dagar - resultatet av resan finns här. Sammanfattningsvis: en enormt givande resa. Inte bara för att vi uppnådde vårt mål, utan också för att det är ett fint tillfälle att lära känna andra aktiva i Djurens Rätt på ett sätt som annars är svårt att göra, ett tillfälle att utöva en annan sorts djurrättsaktivism än det som är vardag för de flesta av oss och inte minst erfarenheten det innebär att visats på en plats där väldigt många viktiga beslut tas.

För egen del gjorde jag väldigt lite av det viktigaste jobbet - det var det Moa, Camilla, Henrik, Martin, Joakim, Christina, Cecilia, Martin (ja, två), Camilla (ja, två), Moa (ja, två här också) och Hannah som gjorde. Jag är dödligt imponerad av deras energi, vågighet (ett bra ord för att vara modig) och engagemang. Fantastiskt!

Men världen snurrar ju inte runt Strasbourg (även om det kan kännas så när man är där). Lite annat som hänt sedan dess:

1 kommentar:

  1. Tur att det finns andra, bättre medlemmar i V, som Jens Holm!
    Djurskydd bla bla djurskydd djurskydd bla bla bla... Inte en skymt av äkta djurrätt i LRF:s inlägg. Ingen tuff konkurrent precis :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.