20 december 2012

ICA-Sebastian gör det igen

"ICA-Sebastian gör det igen."
ICA-Sebastian kom ju ut som vegetarian i september, i en reklamfilm vi diskuterade vilt här i bloggen då. Och den reklam tyckte jag ändå var betydligt roligare än denna. Som bara är tråkig. Skärpning ICA!

6 kommentarer:

 1. Den förstärker ju bara fördomarna kring vegomat: att den är tråkig och torftig. Och hetsätandet av kött på slutet var jäkligt smaklöst. Kanske har de försökt driva med köttnormen, men det tror jag att gemene man missar totalt.

  SvaraRadera
 2. Sunkigt ICA!

  Tips på julpyssel: mixa ihop ICA:s köttiga reklamfilmer med lite filmer från verkligheten på slakterier och i djurtransporter och lägg ut på Youtube.

  SvaraRadera
 3. Det här var riktigt dåligt, Ica.

  När förra filmen kom visste jag inte vad jag skulle tycka eftersom det var svårt att förstå vad dom ville säga med filmen. Men nu vet vi, Ica driver med vegetarianer.

  SvaraRadera
 4. mycket dåligt. hatade förta reklamen oxå, det kändes som de drev med både homosexuella och vegetarianer. och håller med Malka att de förstärker fördomarna om våran veggiemat. jag har alltid massa gott att äta på julbordet, har inga problem alls att njuta av min mat och bli mätt. jag är ju enda vegetarianen i min familj oxå. mer gott för mig säger jag bara

  SvaraRadera
 5. Dessutom är ju "tofuskinka" (antar att de menar Astrid och apornas sk*nka) asgott. Så tröttsamt med hela "KÖTT ÄR GOTT"-grejen, det finns massvis av goda saker som inte involverar djurkroppar liksom...

  SvaraRadera
 6. Min (än så länge) köttätande mamma mailar mig efter att ha ätit vegan-jultallrik på Old Corner, Göteborg:

  "Vilken god jultallrik vi åt igår. Kanon."

  (:B

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.