2 september 2008

Några tankar ang F12

Det kan förvisso upplevas som plågsamt att vara på nattklubb – man kan vara för full, utmattad, ensam eller ratad – men det är inget mot plågan som kycklingar, fiskar, möss och kanske andra djur fick uppleva i lördags på en känd nattklubb.

Att kalla det konst är bara idiotiskt. Konst kan vara plågsamt dålig men den brukar inte handfast handla om att åsamka lidande till sådana som inte kan försvara sig. Det klarar verkligheten så bra och kan inte överträffas i konstvärlden.Det är ett ljus i mörkret att höra att många reagerade på det smaklösa och vidriga och försökte rädda djuren.

En eloge till den eller de som larmade polisen. Var med och arbeta för ett samhälle med respekt för individer av andra arter. Reagera och protestera – det tjänar även djur med två ben på.

Alexandra Leijonhufvud
Förbundsordförande
Djurens Rätt

3 kommentarer:

  1. att lägga levande fiskar i alkohol, måla kycklingar och sen försöka rättfärdiga allt med att kycklingar har det lika dåligt på kycklingfarmar, som att det på något sätt skulle göra det okej, är så idiotiskt.
    det stör mig något otroligt att de inte ens kan erkänna sitt misstag utan fortsätter att försöka rättfärdiga det.

    jag tänker bojkotta F12 från och med nu, för att de tillåtit en sådan klubb. det tycker jag alla ska göra.
    om de nu inte förstår det själva måste man visa att det inte är okej.

    SvaraRadera
  2. men varför tar man ut kycklingarna i kylan, bort från mat och värmelampor, så en av dem dör? är det inte bättre att bara ringa polisen istället för att ha dem i jackan utomhus?

    SvaraRadera
  3. Vad hände? Hur reagerade folk?

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.