6 januari 2012

Texas Longhorn - kul-inte-kul?

Reklam från Texas Longhorn. Kul eller inte kul, vad tycker du? Jag röstar på småkul (särskilt utifrån att kedjan Texas Longhorn ju faktiskt har jättebra vegoburgare). Eller i alla fall roligare än Pressbyråns gamla reklam, som inte alls var kul (även om ju resultatet blev bra).


9 kommentarer:

 1. Sofie Johansson6 januari 2012 17:39

  Hehe, jag tycker det var lite roligt. :)
  Jag ska definitivt skriva till pressbyrån om att en vegetarisk korv vore ett positivt inslag i den annars köttiga menyn. Hurra för vegetarian!

  SvaraRadera
 2. Alltså. Kul?
  Vilken vegetarian har INTE hört den förr, upp med en hand?
  Inga händer i luften?
  Oväntat.

  SvaraRadera
 3. Sofie - gör det! De har ju börjat testa (genom 7-Eleven, samma ägare) och positiva puffar åt rätt håll är säkert vad som behövs.

  Camilla, ny är den ju inte, men i en reklamkampanj har den väl inte setts tidigare? Jag tycker fortfarande småkul (just eftersom de faktiskt har vegoburgare).

  SvaraRadera
 4. Har hört den förut men kan erkänna att jag tyckte den var lite smårolig X) Men samtidigt stör jag mig ju på machokulturen som använder det där skämtet som ett argument att fortsätta äta kött. "Vadå, jag kan visst jaga! Jag är stark" och så vägrar dem äta vegetariskt för det är för "kaniner".

  SvaraRadera
 5. Håller med Laks. Det är bra förslag från Sofie Johansson, men jag tror att det vore jättebra med goda gratänger osv. så att det fanns fler rätter att välja på för i min familj t.ex. gillas inte de "färdiga"/köpta veg.produkterna och jag tror att det gäller för många andra. Gör man sig lite besvär med att laga "från grunden" (som är så populärt nu när det förspråkas att skolor och äldreboenden ska ha mästerkockar i köken. Att vi får äta oss mätta i det här landet är inte tillräckligt). Men det är förstås inte lätt att få steakhouses att satsa på veg.gratänger osv.

  SvaraRadera
 6. Den känns bara unket fördomsfull och machobrölig. Varför passar de inte på att köra sloganen "Texas Long Horn - inte för kärringar" eller "Texas Long Horn - ingen bögmat" samtidigt?

  Kanske kan de slå på stort med "Texas Long Horn - vi tar blodiga köttstycken från rejält torterade djur och låter våra muskelsvulstiga kockar mörbulta köttet i sina extremt hårigt manliga armhålor"

  SvaraRadera
 7. Är det verkligen så att vegetarianer inte äger egenskapen humor? eller är det så att vegetarianer har en helt egen typ av humor...Tycker talesättet är skoj mycket för att de har så grymma vegetariska alternativ.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som du kan se av kommentarerna till detta inlägg så tycker en del att den var rolig, andra inte. Så din generalisering är inte helt korrekt.

   Personligen kan jag absolut tycka att det är roligt, men att det i längden kan bli lite tröttsamt.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.