30 november 2009

Humor i SVT

I gårdagens Agenda på SVT fick vi ta del av en stor portion ignorans, en lika stor portion brist på självinsikt plus en rejäl dos humor. Den som frågar (i fet stil) är programledaren Karin Hübinette och den som svarar är LRF:s ordförande Lars-Göran Pettersson.

- Vad tror du, kommer människor köpa julskinka i lika stor utsträckning?
- Man kan lita på svenskt griskött...
- Menar du det?
- Ja, det menar jag absolut.
- När du har sett de här bilderna?
- Ja, jag menar att man kan göra det. Det menar jag att man kan göra. Vi har en god djuromsorg, vi har en hög livsmedelssäkerhet…
- Menar du det på fullt allvar?
- Ja, det gör jag.

10 kommentarer:

 1. Ja, det där är faktiskt humor!

  SvaraRadera
 2. men snälla, är han inte närvarande på sitt jobb!? god djurhållning, jo pyttsan!

  SvaraRadera
 3. Var det inte 50 fall av misstänkt djurplågeri av 200 filmade gårdar? Det är för normalt funtade människor ett täcken på att något är fel, men för den tomten är det de få undantagen! Djurrättsalliansen måste haft en djävla röta som lyckades besöka just dessa gårdar!

  SvaraRadera
 4. Stackars människa, han är ju både blind och döv! :(

  SvaraRadera
 5. Han är två av tre apor. Synd bara att den talar. Det kommer ju bara lögner. Och extremt synd att en storljugande branchrepresentant får sitta i Public Service och säga saker oemotsagd. Kan man inte begära av seriös media att man ockå ser till att det finns någon kritisk röst på plats också?? Tänk tvärtom, skulle DRA få sitta oemotsagda hos Hubinette och berätta om vad de sett och upplevt... Nej skulle knappast tro det. Hade det hänt så hade ansvariga på SVT vid det här laget fått sparken....

  SvaraRadera
 6. Det beror väl rimligen på vad programmet ha för generellt upplägg? Jag är lite osäker på hur Agenda är upplagt överlag, om det vanligtvis är debatter eller om det kör med intervjuer med endast ett intervjuobjekt.

  SvaraRadera
 7. Det hade varit intressant om Djuren Rätt eller Djurrättsalliansen hade fått vara med i programmet, men jag vet inte heller hur just detta programmet är upplagt.
  Tycker det var rätt så bra frågor från progamledaren, korta men tydliga.
  En sak är iallafall helt klar och det är att Djurens Rätt eller DJRA aldrig hade fått uttala sig oemotsagda i något som helst TV-program, så visst är alla TV-kanaler partiska och står på köttindustrins/köttätarnas, den gällande normalnormens sida.

  SvaraRadera
 8. Daniel Fredriksson1 december 2009 16:17

  Ursäkta, men vilken fullkomlig jävla idiot! Han kan ju på fullt allvar mena det han säger. Kan slå vad om att han har rökt på eller nått......

  SvaraRadera
 9. Mer om grisarna ikväll kl 20:30 i Debatt

  SvaraRadera
 10. HOST!
  Det är fult att ljuga mister!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.