23 november 2009

I vår ordförandens kök

Den som funderat över hur det ser ut i Djurens Rätts förbundsordförandes kök bör genast bege sig till närmsta tidningsåterförsäljare och köpa senaste numret (nr 12, december 2009) av tidningen Hälsa. I reportaget bjuds det rödkålssallad med hasselnötter, senapssill, sillsallad, nötfärslimpa, sojaostfräst bryssekål med tranbär och olivfrestelse.

3 kommentarer:

  1. Nötfärs? Sill? Rimmar illa med ordförandeskap i DR. Men jag får hoppas att det är veganska varianter.
    /medlem

    SvaraRadera
  2. Absolut! Något annat skulle det ju inte kunna vara.

    SvaraRadera
  3. Vilken bra marknadsföring av Djurens Rätt. Perfekt inför julen och när djurbehandlingen är under lupp.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.