23 november 2009
I vår ordförandens kök
Den som funderat över hur det ser ut i Djurens Rätts förbundsordförandes kök bör genast bege sig till närmsta tidningsåterförsäljare och köpa senaste numret (nr 12, december 2009) av tidningen Hälsa. I reportaget bjuds det rödkålssallad med hasselnötter, senapssill, sillsallad, nötfärslimpa, sojaostfräst bryssekål med tranbär och olivfrestelse.
Tags
Alexandra Leijonhufvud,
hälsa,
mat,
media,
recept,
veganism,
vegetariskt
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Nötfärs? Sill? Rimmar illa med ordförandeskap i DR. Men jag får hoppas att det är veganska varianter.
SvaraRadera/medlem
Absolut! Något annat skulle det ju inte kunna vara.
SvaraRaderaVilken bra marknadsföring av Djurens Rätt. Perfekt inför julen och när djurbehandlingen är under lupp.
SvaraRadera