4 november 2009

Sveriges rockelit i kalender för Djurens Rätt

The Soundtrack Of Our Lives, Hammerfall, The Hives och Mando Diao. I dag släpps den - kalendern med 12 heta svenska band som ställer upp för Djurens Rätt. Den är ett initiativ av Maria Rizell som har fått alla inblandade att vara med gratis.

Maria Rizell, som är fotomodell och eldartist, tog initiativet till kalendern efter att ha sett hur djur som skulle bli päls behandlades i Kina.
- Djur är det största glädjeämnet i mitt liv. Djurs lidande är en av mina största sorger. Jag ville verkligen göra något för djuren och kom på idén med en almanacka. Mitt intresse för rock och hårdrock har gett mig ett brett kontaktnät och det var lätt att få musikerna att ställa upp.

De 12 band som finns representeradei kalendern är, från januari till december: Amon Amarth, Sonic Syndicate, The Hives, Dead by April, The Soundtrack Of Our Lives, Millencolin, Opeth, Dia Psalma, Crucified Barbara, Motörhead, Mando Diao och Hammerfall. Varje månad innehåller också tips på hur man kan hjälpa djuren. Överskottet av försäljningen går till arbetet med att stärka djurs rättigheter.

Kalendern kommer gå att köpa via CDON och Bengans, men enklast och bäst beställer du ditt exemplar redan idag på www.djurensratt.se/kalender

Ebbot Lundberg från The Soundtrack Of Our Lives i Djurens Rätts kalender Sverige rockar för Djurens Rätt. Foto: Peter Claesson.

9 kommentarer:

 1. Beställde kalendern för några dagar sedan, väntar med spänning här hemma på att få den till posten! :D

  SvaraRadera
 2. Så coolt!
  Tänk att alla dessa artister ställer upp gratis för Djurens Rätt,
  det är ju hur bra och häftigt som helst.
  Den pefekta julklappen!
  Tack Maria Rizell, alla artister och Djurens rätt för ett perfekt samarbete för djuren!

  SvaraRadera
 3. lätt att jag ska beställa en bunt och ge bort som julklapp :]! och så en till mej själv vill säga =D

  SvaraRadera
 4. "Rock and animal power"!
  Mäktigt!

  SvaraRadera
 5. Vilken grej! Jag slutar aldrig att förvånas (positivt) över vilken otroligt duktig organisation Djurens Rätt är. De senaste åren har ni utvecklats till att bli en av Sveriges absolut bästa organisationer. Ni är så jävla proffsiga!!!

  SvaraRadera
 6. Linnea Andersson6 november 2009 12:17

  Åh, vá fin den är!! Jag och min syster ska köpa varsin. Tusen tack till alla fantastiska artister, hon Maria och till alla på Djurens Rätt som är mina hjältar!

  SvaraRadera
 7. Kalendern i GP:

  http://www.gp.se/kulturnoje/musik/1.245836-mjuka-rockstjarnor

  SvaraRadera
 8. Jag fick tre gratiskalendrar idag. Hoppas att det blir en storsäljare. En av mina bilder är med i kalendern så jag skall göra vad jag kan för att fler djurvänner vill ha en kopia.

  SvaraRadera
 9. Strålande Steffe! Tack! Och tack för bilden! :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.