6 november 2009

Låna Djurens Rätts kampanjchef

5-13 november äger Jönköping Open rum i Jönköping. Som en av programpunkterna under dessa dagar av öppenhet finns Fördomsbiblioteket.

Fördomsbibliotek äger rum på lördagen, på Stadsbiblioteket. mellan kl. 13-15. Och tanken är att man ska kunna "låna" en person för en stund, som ett sätt att lära sig mer om sina fördomar och se om de verkligen stämmer. En av de personer som det går att låna är ingen mindre än Djurens Rätts kampanjchef Git Johansson.

Så om du befinner dig i Jönköping under lördagen och har funderat kring det här med djurrättsaktivister, Djurens Rätt och/eller veganmat - ta chansen, låna Git!

3 kommentarer:

 1. Hur lyder reglerna för att bli aktivist? måste man vara djurensrätts snällaste stammis och hur får man reda på alla "aktivist aktiviteter"?!

  SvaraRadera
 2. Det finns en regel för att vara aktivist, och det är att vara aktiv.

  Om du vill veta vad som händer inom Djurens Rätt så hittar du detta på vår webbplats, i vårt nyhetsbrev, på vår sida på Facebook och i vår medlemstidning. Kontakta gärna den lokalavdelning som finns närmast dig för information om vad som händer lokalt.

  SvaraRadera
 3. http://www.sr.se/cgi-bin/jonkoping/program/amnessida.asp?programID=2966&Nyheter=&grupp=4177&artikel=3220670

  http://www.jnytt.se/nojesnyhet/27757/mike-erkanner-jag-var-radd-for-pensionarer

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.