18 februari 2010

"This is the real cost of fur"

"Over seven months, 30 fur farms, seven hours of footage and one and a half thousand photographs, Animal Defenders International investigated a random sample of Finnish fur farms. This investigation exposes the terrible suffering that is part and parcel of the fur industry."

http://www.furstop.com/

9 kommentarer:

 1. KLippet funkar inte i bloggen. Dock på You Tube.

  SvaraRadera
 2. TACK! ...för att ni visar detta!!!

  Mitt jobb är moderelaterat, och det är med viss förvåning och en stor dos ilska som jag ser hur päls idag tycks vara hur hett som helst.

  SvaraRadera
 3. Är människor galna eller helt enkelt bara tokiga?

  SvaraRadera
 4. Anonym, människor uppvisar stundom ett galet beteende. Det är min analys.

  Jonne, jag skulle gissa att detta beror på rätt massiv insats från pälsnäringens sida, och är inte övertygad om att det finns någon "konsumentskapad efterfrågan". Jag väljer att se det som en dödende närings sista desperata ryckningar.

  SvaraRadera
 5. Människorna är giriga! Pengar, pengar, pengar är likaväl MAKT!

  /Eija

  SvaraRadera
 6. sv: vsg. man gör ju allt för djuren :=)

  SvaraRadera
 7. En stor del av Köpenhamns modevecka var köpt av Kopenhagen fur. Sydsvenskans twittrare på plats rapporterade att alla pälsdetaljer på deras visning såg hopplöst "inkvoterade" ut.

  SvaraRadera
 8. Jag blöder, jag gråter, jag blir arg, jag blir ledsen! det kokar i huvudet just nu och tårarna bara rinner. FAAAAAN är det för värld vi lever i!!! Jag vill bara skrika och gråta mig till döds när jag ser den här videon. NEJ, från och med idag går jag med i djurens rätt och ska sprida runt den här faktan till alla jag träffar. Vår värld har blivit så smutsig, stackars fina djur! Nu tar jag och kramar min hund extra mycket inatt! Tack för att du la ut videon.. fick mig att öppna ögonen! Tack! / Nahaleh

  SvaraRadera
 9. Nahaleh, att lägga upp filmen var en enkel sak, de som ska ha tack är de som genomförde kartläggningen av de finska pälsfarmerna och som producerade denna film.

  Jag känner igen mig i dina känslor, och försöker själv tänka att inget blir bättre av att vi bryter ihop. Det viktiga är att vi gör något konstruktivt av våra tårar, och åstadkommer en förändring för djuren.

  Tack för din kommentar, och välkommen som medlem i Djurens Rätt!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.