27 februari 2010

Lördagsfestligheter

Ni har väl inte missat Djurens Rätts nya blogg www.vegokoll.se, där det senaste fyndet finns på bild här ovan - Anammas Toscanska vegfärs.

Apropå Anammas Toscanska vegfärs så blev det tacos kvällen till ära - det är ju Melodifestival och allt. Och vegetarianen (fisk?) tillika schlagerikonen Charlotte Perelli vill att vi ska äta Tex Mex (själv väljer hon quornfärs). Så då gjorde vi det.

Apropå Melodifestivalen, visste ni att Py Bäckman har jobbat för Djurens Rätt en gång i tiden? Eller Nordiska samfundet mot plågsamma djurförsök som vi hette då.

Apropå Nordiska samfundet mot plågsamma djurförsök så var detta namnet på organisationen under den tid då Jens Holm arbetade för organisationen. Idag är han kandidat till riksdagen för Vänsterpartiet, och tillsammans med Mats Olausson, kandidat till riksdagen för Folkpartiet, har han skrivit ett debattinlägg på SvD om att subventionera klimatsmart mat.

Apropå klimatsmart mat så blev det Anammas Toscanska vegfärs till middag, den färs som vår blogg vegokoll.se precis tipsade om - och se där! Vi lyckades precis skapa en helt logisk koppling mellan vegfärs, Melodifestivalen, Py Bäckman, Nordiska samfundet mot plågsamma djurförsök, Jens Holm och klimatsmart mat. Inte dåligt va?

1 kommentar:

  1. Intressant, fyndigt och kul kopplingar!
    Måste kolla på vegokoll.se, verkar intressant.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.