31 maj 2011

Moby om djur och veganismDet mesta intressanta, om du frågar mig, är det han pratar om 3 minuter in i filmen och senare även 6 minuter in i filmen - om hur vi är smarta företrädare för djuren.

2 kommentarer:

  1. Jag har också varit en väldigt arg vegan som skällde på andra människor. Nu försöker jag jobba smart och i smyg plantera små frön i folks huvuden, så att de så småningom, med lite tid, också kommer att få upp ögonen och välja att göra the right thing. När tillräckligt många människor har fått upp ögonen kommer systemet att falla. Dessutom behöver vi inte vinna alla, i en demokrati räcker det med 51 procent..

    SvaraRadera
  2. Allt han säger håller jag med till 100% om. Började lyssna på hans musik för kanske ett år sedan, sen fick jag reda på att han var vegan. För bra för att vara sant liksom! han är grym :)

    Förut blev jag arg hela tiden, jag hade bilderna av plågade djur i bakhuvudet konstant. Jag kunde ALDRIG vila och därför mådde jag ganska dåligt. Jag bemötte inte andra så bra och fick dem bara att bli sura över att jag valt att bli vegetarian. Nu är jag påväg mot veganism och jag har förståt att det inte lönar sig att bli arg och förstöra för mig själv genom att skapa ovänner. Jag gör så mycket jag kan och sen så säger jag till andra uppriktigt hur jag tänker och försöker att inte överdriva och prata om lidande och liknande för då blir de nästan förolämpade. Man måste gå sakta fram och berätta lugnt och sansat. Är det någon som inte håller med mig nickar jag bara och säger okej. Sen får det vara så. Varken jag eller djuren vinner på att skrika och bli arg, precis som Moby säger.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.