2 juni 2011

På plats i Borås

Vid 15-tiden startade resan från Djurens Rätts kansli i Älvsjö. Ett par timmar senare i en välpackad (nåja, packad var den i alla fall) lastbil var vi framme i Borås. Än så länge är det inte så många Djurens Rätt:are på plats, fler lär det bli imorgon. Kl. 10 öppnar dörrarna på Sven Eriksons gymnanasiet, och sedan är det ett fullspäckat program fram till kl. 16 på söndag. Spännande!

Det är dock inte endast på stämma Djurens Rätt befinner sig i helgen. Under fredagen fanns vi också på Siestafestivalen och Ung Vänsters kongress. Imorgon fredag bär det av till Rockstad: Falun och Vårmarknad i Borås city, på lördag är vi med på Vegomässan 2011 i Malmö, och på söndag Världsmiljödagen i Lerum. Full rulle för djuren med andra ord.

Stämman i Borås följer du enklast via vår webb: http://www.djurensratt.se/portal/page/portal/djurens_ratt/aktuellt/riksstammor/2011. Snabbt och kortfattat följer du stämman via Twitter på hashtagen #drstamma. Och det lite mer personliga hittar du, som vanligt, här i bloggen. Och till det mer personliga hör såklart mat. Därför - kvällens matrecension från Borås:

Restaurang Peking, Allégatan 32
Fyra vegorätter på menyn – wokade grönsaker, wokad tofu med grönskar , vårrullar och en fjärde som jag glömt. Vi har sex personer som alla valde wokad tofu med grönsaker, som serverades med en szechuansås. Mycket mat som smakade helt ok. Lite för starkt för mig dock. Men tre stabila tofubitar av fem blir det i betyg.

Hoppas vi ses i helgen, om inte i Borås så kanske i Hässleholm, Sandviken, Falun, Malmö eller Lerum?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.