22 november 2010

Carin Götblad om Tom Regan och djurpoliser

I SVT:s kvällsmagasin Go'kväll fick Stockholms länspolismästare Carin Götblad den 19 november bjuda in till sin drömmiddag. Se inslaget på http://svtplay.se/t/102930/gokvall, och spola fram till 34.45. Spännande!

5 kommentarer:

 1. Hur kommer man i kontakt med någon som arbetar just som Djurpolis, och hur ska jag göra för att bli djurpolis, Det har jag mejlat och frågat Polishögskolan om, men har inte fått något speciellt svar, förutom att de inte förstod alls vad jag menade med Djurpolis.

  Snälla hjälp.
  Hauswife@live.se

  SvaraRadera
 2. Först måste du bli vanlig polis och sedan anmäla ditt intresse för att bli just djurpolis.
  Förövrigt ett överraskande stort intresse för djurfrågor hos Carin Götblad. Se där vilka fördomar man kan ha om människor.

  SvaraRadera
 3. Margareta Brang23 november 2010 14:51

  Carin Götblad är bra. Det behövs flera polischefer som hon. Djurens rättigheter bör man ta på allvar. De har känslor och själ som vi människor. Det är ingen större skillnad. Det är endast kropparna som ser annorlunda ut.
  Vi människor bör lära oss att behandla allt levande som vi själva vill bli behandlade.

  SvaraRadera
 4. Jag bor för tillfället i Portugal där djur inte har rätt till nagonting, överraskande manga tror att djur inte känner smärta och blir behandlade värre än gamla trasor. Jag har alltid trott att Sverige var mycket bättre men med dessa inlägg sa förstar jag nu mer och mer att det föregar väldigt mycket misshandel bakom kulisserna i vart kära land.
  Det är SKAMLIGT!!!
  Ett sa framgangsrikt land som manga ser upp till borde veta bättre och ocksa vara en förebild när det gäller djurskydd och bevaring av djuren rättigheter, inte bara i ekonomi och teknologi!!
  Rättigheterna gäller inte bara lilla Fido som ligger hemma i sängen, de gäller ALLA djur!!
  Även dom som omedvetet & ofrivilligt offrar sina liv för att vi skall ha kött pa tallriken!

  SvaraRadera
 5. man borde ha ett års specialist utb för djurpoliserna med inriktning på dem lagarna då det e mkt speciella i olika djurarter o precis som i usa ha ett samarbete me full utb polis.... gradin

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.