30 november 2010

Rösta fram Årets Veganblogg 2010


Årets Veganblogg 2010 är ett fantastiskt initiativ, skapat av personen bakom bloggen Veganmage (en blogg som jag tror skulle varit storfavorit att vinna tävlingen, om han inte själv satt stopp för det hela). Från www.aretsveganblogg.se:
"Året 2010 var året då väldigt många fina och inspirerande veganbloggar dök upp. Det är härligt att se fler och fler som bidrar med att visa att vegansk mat är festlig, god, färgrik, kreativ och mer miljövänlig än den där stackars köttbiten som bara smutsar ner tallriken och gör djuren ont.

Hälsosam och grön mat lagas, bröd knådas, kaloristinna bakverk pyntas och alla fotar, skriver och delar med sig. Detta är underbart och såklart någonting att hylla, men för att utse Årets Veganblogg 2010 behöver vi hjälpas åt. Här är det ingen mästerkock eller kändis som bestämmer, juryn är vi. Vi som läser, blir hungriga och inspirerade av alla dessa fina inlägg som plitas ner dag som natt.


Var med och rösta fram din favorit!"
Denna blogg är kanske den av alla nominerade bloggar som skriver minst om mat (men desto mer om de djur vi äter). Men nominerade är vi (liksom Djurens Rätts andra blogg, www.vegokoll.se)! Rösta gärna på oss - eller någon annan, om du gillar någon annan bättre. Det viktiga är att du röstar! Djurrätts- och vegovärlden kryllar inte av utmärkelser, priser och beröm - låt oss tillsammans hylla dem som hyllas bör. Må bäste veganblogg vinna!

Klicka dig vidare till www.aretsveganblogg.se för att rösta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.