4 juni 2011

Bra och dåligt med Borås - och nytt svenskt rekord

En bra sak med Borås
Om man 25 minuter innan stämmoförhandlingarna börjar saknar en viss sladd så finns det massor med lämpliga affärer på (nästan) armslängds avstånd. Knallarna vet vad en djurrättsorganisation på stämma behöver.

En dålig sak med Borås
Att man har väldigt morgonpigga parkeringsvakter, och att ICA i Borås har en väldigt tråkig inställning till kalvars potential.


I skrivande stund pågår riksstämmoförhandlingar, vilka vi bevakar och sammanfattar på djurensratt.se. Webbredaktionens andra representant svettas på stan tillsammans med hjältarna i sommarturnén som bemannar tältet som även idag finns uppställt i centrala Borås (i korsningen Österlångatan/Bäckegränd). Förhoppningsvis kommer vi att kunna leverera en häpnadsväckande fantastiskt film därifrån senare i eftermiddag.

Har helt glömt att nämna en sak på stämman – på plats i stämmolokalerna finns Kafé Braheparken med fantastiskt fika. Kafé Braheparken är det nya namnet på The Coffe House & Deli som till vardags göder konsumenter i Jönköping, men idag göder stämmodeltagare från hela Sverige. Smaskens är ordet.

---

Nu är kl. 15.15, jag har slått nytt svenskt rekord i grenen "snabbast-konsumtion-av-en-kall-wokad-grönsaker-med-ris" och det är dags för stämmoförhandlingarna att återupptas.

2 kommentarer:

  1. Kalven i sig har ju inga möjligheter. Den ska ju mördas.. Jag hatar att kött-propagandan alltid får mord att låta som någonting positivt.

    SvaraRadera
  2. De där bilderna finns på ICA:n lite överallt, iallafall i Uppsala. Har också reagerat på dem! Finns även med lamm och gris..

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.