13 maj 2010

Djurens Rätt på väg mot solen

Undertecknad sitter i skrivande stund på tåget mellan Stockholm och Karlstad - och efter att ha kikat in på Facebook kan man konstera att det är många andra djurrättare från rikets alla hörn som just nu vallfärdar mot solen i Karlstad. Anledningen till detta är naturligtivs Djurens Rätts riksstämma, som med start idag äger rum i just Karlstad i dagarna fyra.

Riksstämman är Djurens Rätts högst beslutande organ, och det är där organisationens inriktning och verksamhet stöts och blöts – och som det i slutändan röstas om av alla deltagande ombud.

Befinner du dig i Karlstad så kom gärna över till Elite Hotell och ta del av förhandlingarna. Men vår förhoppning är att du ska kunna följa stämman oavsett var i Sverige du befinner dig.

På hashtagen #drstamma kan du följa stämman på Twitter och få veta vad som händer samtidigt som det händer.

De personliga reflektionerna finner du kontinuerligt här i bloggen (med naturligtvis den obligatoriska recensionen av all vegansk mat som kommer att serceras).

Och på vårt moderskepp djurensratt.se hittar du den fullständiga bevakningen av stämman – med rapportering från de viktigaste besluten och de intressanta diskussionerna.

Går det som vi tänkt och vill så kommer vi förhoppningsvis även lägga upp både film och ljud från stämman.

Välkommen till riksstämman 2010 i Karlstad!

Foto: http://www.flickr.com/photos/jalalspages/

1 kommentar:

  1. Ja, justja, det är nu i helgen. Hoppas på många bra beslut!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.