16 maj 2010

En tyst blogglördag från stämman

Det har varit tyst här i bloggen under denna stämmolördag. Vilket beror på att det hänt en alldeles massa saker, snarare än väldigt lite. På bilden nedan kan ni se vilken febril aktivitet som råder under stämman vid webbredaktionens lilla bord i stämmolokalen.

Alla dagens stora och viktiga beslut finns sammanfattade på djurensratt.se, så det känns överflödigt att göra det här. Men vi kan konstatera att Djurens Rätt imorgon kommer att få en ny förbundsordförande. Och att Djurens Rätt i framtiden kommer arrangera riksstämmor vartannat år istället för varje.

Djurens Rätts sommarturné intog Stora Torget under lördagen (i viss konkurrens med en viss prostatacancer). Vädret var vackert och Djurens Rätts sommarturnégäng och duktiga aktiva var precis lika fantastiska som vanligt.

Nu avvecklar vi verksamheten för idag. Imorgon inleds förhandlingarna redan kl. 08.00 och då ska bl.a. personvalen förrättas, Guldråttan delas ut och tidningsdebatten få sin upplösning. Mycket intressant som väntar med andra ord.

God natt från Karlstad.

PS. Bilderna ovan är tagna av Hendrik Zeitler, och alla hans fantastiska bilder från stämman hittar du hos Djurens Rätt på Flickr.

2 kommentarer:

  1. Saknar inget förutom rapportering om stämmosupén.

    SvaraRadera
  2. Kantarell, det finns en förklaring till detta. Och den kommer om en liten stund.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.