14 maj 2010

Fredag lunch

Fredag den 14 maj klockan kvart i två - och för första gången går solen i Karlstad att ana bakom molnen. Innanför de stora glasfönstren på Elite Hotell pågår workshops, just nu hur man beter sig när man står vid en monter, ett infobord eller dylikt. Kampanjcoach Benny Andersson inspirerar massorna.

djurensratt.se finns nu bilder och en sammanfattning av Birgitta Carlssons föreläsning från igår att se och läsa. Och dessutom finns hela föredraget att ladda hem till din Iphone eller dylikt, sök på Djurens Rätt på iTunes så hittar du den. På djurensratt.se finns också intervjuer med torsdagens stämmoprofiler: Lisa, Ludvig och Jörgen. Mer kommer under dagen, och när förhandlingarna drar igång ökar vi takten på bevakningen.

De närmaste dagarnas lunch serveras på hotellet där stämman äger rum och idag bjöds det på rödbetsbiffar, klyftpotatis och tzatziki (även om min bordskollega hävdade att det var aioli). Allt veganskt naturligtvis.

Hotellets frukost var sidådär om du frågar mig, men det kompenserades av lunchen. Det var krut i tzatzikin (aiolin) och riktigt gott. Kunde varit lite mer potatis, om man ska gnälla på något. Gott och bra! 4 starka solar från mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.