1 maj 2010

Stort tack!

Stort tack till Team Picasso i "Körslaget". Stort tack alla som röstat. Det gick inte hela vägen den här gången. Men Marie och hennes kör har visat stort hjärta och har lyft upp djuren på bästa sändningstid.

Vill du, likt Team Picasso, stötta Djurens Rätts folkbildningsarbete - bli då Djurfadder redan idag!

7 kommentarer:

 1. Vilken kick att se detta i bästa sändningstid! Bra jobbat Marie! Många kramar till dig och kören! Även till Linda, som också pushade för djuren i tv! Tack!
  /J

  SvaraRadera
 2. Tack Marie för det du har gjort för djuren, trots att du inte vann!
  Hoppas at du är eller kommer att bli medlem i Djurens Rätt.
  Djuren hälsar och tackar!

  SvaraRadera
 3. Jag tyckte Maries kör var klart bäst. Det hördes inte minst på den låten som båda sjöng. De borde ha vunnit! Vilken guldtjej hon är. En solstråle.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att Peter Nilssons uttryck "Djurens Rätts folkbildningsarbete" var ett nytt och fräscht sätt att beskriva Djurens Rätts arbete. Det för tankarna till gamla tiders arbetarrörele och nykterhetsrörelse och det är just det som är det coola.
  Detta sätt att beskriva Djurens Rätts arbete ska behållas, det är väldigt positivt laddat och ger djurrättsrörelsens budskap ett djupare och en mer "folklig" innebörd.

  SvaraRadera
 5. Ära den som äras bör - det var Djurens Rätts representant i Västerås som använde denna fras när hon intervjuades i sändningen av Körslaget. Och jo, jag gillar också.

  SvaraRadera
 6. jag röstade på henne...tyvärr räckte det inte ända fram...

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.