19 oktober 2010

Senaste nytt

Idag har vi publicerat en debattartikel på Newsmill om minkar, pälsfarmer, SPR och Fredrik Reinfeldt. Läs på Reinfeldts daltade med pälsbranschen är ovärdigt. På vår webbplats djurensratt.se finns mer att läsa och där finns även ett protestmail som du gärna får skicka till vår statsminister.

De djurförsöksetiska nämnderna får (återigen) kritik från JO för hur de hanterar jävssituationer, kritik som är ett resultat av den anmälan som vi gjorde under förra året. Vi har även varit och sett Riksteaterns föreställning "Djur som dör" och i senaste inlägget i vår blogg Vegokoll så spanar vi in Brighton.

Den 2 november arrangeras en föreläsning i Stockholm om vår mat och vår miljö, och i huvudstaden kan du den 21/10 se filmen The Cove (och efteråt lyssna till en diskussion med bland annat svensken Peter Hammarstedt från Sea Shepard). Och den 31 oktober arrangeras en välgörenhetsritt på Djurgården där vinsten går till Djurens Rätt.

Från den 8 november kan du se utställningen Walls of Glass i Frölunda Kulturhus, redan den 20/10 arrangeras en träff i Lund, och liknande möten arrangeras även i Växjö och Norrköping.

Allt för nu, men mer snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.