25 mars 2011

Djurvänlig app från Djurens Rätt

Äntligen är den här – appen som förenklar ett djurvänligt liv. Med ett par enkla fingertryck kan man få tips om hur man kan äta, hålla sig fräsch och klä sig djurvänligare. Appen "Djurvänligt" finns i App Store för iPhone eller iPad.

Att vara en djurvänlig konsument handlar inte bara om vilja. Det handlar också om att ges möjligheten att göra det. Aldrig har det varit enklare än nu. I Djurens Rätts nya app finns de klädbutiker och -kedjor som tagit ställning mot päls, de företag som inte testar sina produkter på djur och massor av de vegoprodukter som går att hitta i en vanlig mataffär.

– Att välja pälsfritt, köpa hygienprodukter som inte är testade på djur och genom att äta vegetariskt bidrar vi alla till en bättre framtid för djuren. Med vår app "Djurvänligt" underlättar vi för alla som vill göra enkla och djurvänliga val i sin vardag, säger Camilla Björkbom, förbundsordförande för Djurens Rätt.

Appen, som finns i App Store och är kompatibel med iPhone, iPod touch och iPad, uppdateras kontinuerligt med nya företag, märken och produkter. Arbete pågår med att göra appen tillgänglig även för Android-telefoner.

Appen Djurvänligt på iTunes
http://itunes.apple.com/se/app/djurvanligt/id426096234?mt=8

3 kommentarer:

  1. Kanongrej var ordet! Laddar ner nu direkt :D

    SvaraRadera
  2. Kul! Väntar med spänning på Android-appen.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.