29 mars 2011

Minkdödande i Spanien

Organisationen Animal Equality har idag släppt en film som visar hur minkar på pälsfarmer i Spanien dödas. Filmen går att se nedan.

Dödandet i Sverige går till på ungefär samma sätt. Egentligen ska gasen vara på när de stoppar der minkarna, men en minkfarmare som var med i TV i augusti berättade att han sätter in gasen efteråt. Så det är rimligt att tro att även fler gör så, trots att det inte är lagligt.

3 kommentarer:

 1. jag kollade filmen... ja säger bara: UJ!! VARFÖR GÖR MAN SÅ?!?! de bara slängde in minkarna dit!! jag säger fy f**! det borde straffas och slutas!! Det borde aldrig få finnas!! man borde dra av skinnet på en människa så skulle de få känna hur det känns!!!!

  SvaraRadera
 2. Kan inte se filmen, den går sjukt långsamt av någon anledning. Men om de SLÄNGER i minkarna är det nog för att spara tid. Tid=pengar. Det enda "positiva" är väl att de slipper långa transporter eftersom de brukar slaktas på farmen :/

  SvaraRadera
 3. Bengt Varberg30 mars 2011 23:04

  Vi borde fråga en psykolog om hur dessa människor tänker, känner och upplever det de gör.
  Är det ett normalt mänskligt beteende dessa människor uppvisar eller är de störda av tidigare uppleveser i livet eller är det så som mycket forskning och expriment har visat att människor, som är helt friska, under vissa omständigheter tappar allt sitt tidigare omdöme och är beredda att uföra i princip vilka plågsamheter som helst. De flesta tester är vad jag vet utförda så att det är människor som utsätts för smärta, bestraffningar och tom. död av helt mentalt friska testpersoner av väldigt simpla anledningar.
  Av någon anledning, kanske för att djur är försvarslösa, så upprörs människor ofta kraftigare då djur utsätts för plågeri och grymheter än om det vore en människa som utsatts för samma sak och ändå finns det människor som utför det som vi ser i filmen.
  Jag ringer genast jourhavande psykolog för att bli klokare.............

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.