15 mars 2011

Premiär för Huset fullt av hundar

Idag har SVT:s på förhand kritiserade program "Huset fullt av hundar" premiär. Eller "Robinson för hundar" som det också har kallats. Inför premiären har vi träffat programledaren Cladia Galli, och Djurens Rätts Louise Cederlöf recenserar första avsnittet. Kika in på vår webb för att läsa mer.

Foto: Jonas Nilsson

2 kommentarer:

 1. Det här programmet är fruktansvärt, vidrigt och totalt oetiskt!

  Undrar om SVT skulle kunna tänka sig att göra ett liknande program fast med hemlösa barn som röstas ut?

  Det här är nämligen precis samma sak! Dvs man utnyttar hundarnas beroendeställning och det faktum att det enda hundarna är ute efter är en kärleksfull familj. De fäster sig vid personerna ifråga och sen skickas de tillbaka efter utröstningen.

  Det borde väl finnas några etiska regler som sveriges television måste följa??!

  SvaraRadera
 2. Man vill på ett underhållande sätt få fler att skaffa hund. Man säger sig bara ha med vuxna stabila hundar och fösta avsnittet inehåller bara unghundar och hälften är valpar på halvåret. En kvackande programledare spänner valpar för pulkan med en knappt hörbar förklaring att dom egentligen är för små. Det görs komedi på en hund som flyr i panik med ett föremål efter sig. Valpar gör som valpar alltid gjort och kissar inne vilket inte förstås av familj eller okunniga tittare. Listan kan göras lång. Ja, SVT kommer säkert att få fler att skaffa en omplaceringshund. Frågan är hur många av de nya hundägarna som förstår vad det innebär att ta en omplaceringshund... Man ryser och inser att det här har jag varit med och betalat. Fy fan!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.