24 februari 2011

Miserabla förhållanden avslöjade hos finländska pälshöjdare

Häromdagen kunde den finländska djurrättsorganisationen Oikeutta Eläimille presentera filmmaterial från 80 finska pälsfarmer. Materialet spelades in under 2010. Under gårdagen presenterade man mer material, från ytterligare pälsfarmer. Det som är särskilt med dessa är att farmerna ägs av höjdarna inom den finska pälsnäriingen, bland dem ordföranden för Finnish Fur Sales (FFS) och vice ordföranden för den finska motsvarigheter till Sveriges Pälsdjursuppfödares Riksförbund.

Detta är bilderna från Jorma Kauppilas pälsfarm, ordföranden för Finnish Fur Sales - som på sin hemsida beskriver sig som "the world's leading international fur auction company".Mer information och material finns på http://www.tarhauskielto.fi/. Säg nej till päls, oavsett var det kommer från!

7 kommentarer:

 1. Hemskt! "Det man inte vet, har man inte ont av" Det är just därför man måste visa dessa hemska filmer. Hur kan man acceptera detta?

  Varför har rävarna så mycket problem med ögonen förresten?

  SvaraRadera
 2. Fy fan så vidrigt! Stackars djur, jag lider med dem ;(, men jag kan aldrig lida lika mycket som dessa djur gör! Hur kan farmningen fortgå!? Helt sjukt. Jag vill rädda alla djur från det här ödet...när ska det få ett slut??

  SvaraRadera
 3. Fy fan va hemskt!!! jag fattar bara inte hur folk kan behandla djur så illa, bara för att vi människor ska vara fina och ha på oss riktig päls!! SLUTA MED PÄLS OCH VARNVÅRD AV DJUR!!!

  SvaraRadera
 4. Hur kan sånt här kunna fortgå egentligen???
  Fan ta de här som plågar de stackars djuren!!
  Hoppas de får tillbaka 1000 gånger om allt ont de gör.....

  SvaraRadera
 5. Vi är ett gäng studenter som har startat en fanpage mot denna hemska modetrend. Stöd vårt projekt gå in på vår sida och tryck "gilla"
  http://www.facebook.com/#!/pages/Stoppa-p%C3%A4lstofs-m%C3%B6ssan/147816348611915

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.