18 februari 2011

Rekord och rekordförsök i Delicatobollätartävlingen16 kommentarer:

 1. Undrar hur många fler det är som försökt men inte lyckats :)

  SvaraRadera
 2. Gör denne man detta på arbetstid? Hur kan man ens få för sig att representera Djurens Rätt i så ovårdat skick? Vilket anskrämligt språkbruk, dessutom.
  Nu blir det inga mer pengar från mig, vare sig före eller efter min död.

  SvaraRadera
 3. Hej Maud,

  vad som anses ovårdat varierar nog från person till person, skägg och keps tror jag inte alla anser ovårdat. Och detsamma gäller säkert inställningen till svenska språket.

  Men naturligtvis är det inget som ingår i våra arbetsuppgifter, och följaktligen inget vi gör under vår arbetstid. Under arbetstid jobbar vi t.ex. för att förbjuda obedövad kastrering av griskultingar och att för att stoppa försäljingen av pälsprodukter i Sverige. Jag hoppas du vill vara med och fortsätta stödja detta arbete.

  SvaraRadera
 4. Maud,
  jag tyckte precis tvärt om. Detta spexiga inlägg gjorde att jag tycker desto mer om Djurens Rätt, de har glimten i ögat och hänger med.

  Det förstår du säkert också att en man som är verksamhetschef på en sån organisation jobbar långt över sina 40 timmar i veckan.

  Hälsningar en ännu trognare medlem som tyckte att detta var kul.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker han är snygg! Ovårdad? Näppeligen, inte en smula av chokladbollen fastnade i skägget hans!

  SvaraRadera
 6. Elisabeth Taylor18 februari 2011 17:38

  I det mycket allvarliga och viktiga arbete som Djurens Rätts personal,förtroendevalda och alla mer eller mindre aktiva runtomkring i landet utför,så kan det behövas skojas till det lite ibland. Att man skojar till det lite tyder på en organisation och personal som mår bra och det har djuren nytta av.

  SvaraRadera
 7. Avgå Maud, avgå!

  SvaraRadera
 8. En annan anonym18 februari 2011 20:44

  Anonym 19.32, skärpning, visa gott omdöme och respekt!
  Maud har rätt till sina synpunkter, även om det finns andra sätt att se på filminslaget än vad hon gör.

  SvaraRadera
 9. Maud.

  Här håller jag inte alls med dig.

  Tror inte att förtroendet för D.R påverkas negativt av detta.


  Tänk på alla politiker som är delaktiga i massa trams. Förre statsminister Göran Persson dansade loss med kossan Doris. Lars Leijonborg var med i programmet Silikon och svarade på frågan om han rakade pungen. Jag kan tycka att Bennys deltagande i Delicatotävlingen är ok. Svära lite tillhör i tävlingssammanhang. Visa ju på gnista. Det är bra att ha i arbetet för djuren.

  Hans insats kan man dock kritisera. :)

  SvaraRadera
 10. Detta känns ju inte som det viktigaste inom Dhjrens Rätt arbete, men det handlar om attityd. Jag kan hålla med Maud till viss del, keps inomhus verkar barnsligt och språkbruket var ju inte särskilt vackert.
  Som en intern jippogrej på en personalfest hade det varit OK, men inte särskilt smart och positivt för Djurens Rätt för allmän visning.
  Ta bort filmen och lägg ner denna löjliga tävling!

  SvaraRadera
 11. När besökte Maud och Robin Hood senast en svensk arbetsplats? Står ni helt utanför samhället, eller är ni bara ute efter att misskreditera och skada Djurens Rätts arbete?

  Skulle ni möjligen kanske föredra att äta bullar bukade på riktigt smör, istället för delicatobollar?

  SvaraRadera
 12. En annan anonym,
  det håller jag med om.

  Robin Hood,
  tävlingen är inte vår, det är bloggen Veganmage som ligger bakom det hela. Det här var vårt lilla bidrag. En kul grej helt enkelt, inget mer än så.

  Och apropå roliga saker - jag hoppas ni inte missat DN om Melodifestivalen idag!

  SvaraRadera
 13. När man jobbar med död och lidande varje sekund av arbetsdagen, förmodligen en stor del av sin fritid också, så kan väl ändå få lägga energi på något lättsamt någon gång ibland?????? Eller?!

  Och att medlemmar/supportrar som Maud inte står ut med att Djurens rätt har anställda som bär keps berättar bara för mig om varför föreningen haft så svårt tidigare. Det har varit en förening för stofiler som lever kvar i något som fanns för 30-40 år sedan.

  Men jag har en nyhet här: Djurrätt finns i framtiden, och inte i det som varit. Jag är stolt över att vara med i ett Djurens Rätt som tar allt mer och mer plats igen nu efter de mörka år som varit. Hur mycket av det som tillskrivas klädsel vet jag inte, men den som låter klädsel istället för resultat bestämma vilken organisation man vill stödja gör ett väldigt MÄRKLIGT val!!

  SvaraRadera
 14. Vi har ett nytt rekord - och mycket möjligt en segrare i tävlingen (för jag har tämligen svårt att tro att någon skulle kunna klämma i sig 19 Delicatobollar): http://veganmage.se/2011/02/19/varmlanning-kranger-1-kg-delicatobollar/

  SvaraRadera
 15. Oj, oj, det verkar vara ett svårslaget rekord!
  Kul att Djurens Rätt:s verksamhetschef gjorde ett försök, om än misslyckat.

  SvaraRadera
 16. Bra försök. Eller kanske inte. hehe. Det är idioter som tycker detta är olämpligt. Vad är lämpligt? Att följa normer, att göra som alla andra gör? Eller är det möjligen så att det kanske eventuellt är modet och viljan att gå utanför ramen som gör att världen kommer i grunden att förändras under det här århundrandet. ;)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.